група 1-2 Технологія приготування їжі 23.10

 


Завдання:  ознайомитись ще раз з попереднім матеріалом.

Відповісти на тестові запитання: перейдіть за цією посилкою (виділить її, обзор)та відповідайте. 

https://docs.google.com/forms/d/17VnKcCDFZey0_wJqxI04pBCYqYekaJApIb3mPzNvvyA/edit

Відповіді надходять автоматично після відправлення. Відправляти можно тільки один раз! Який бал заробили - така й оцінка.

Усі відповіді на запитання є в темах вашої групи в блозі. Уважно читайте та відповідайте.

Довідковий матеріал (звідки брати інформацію): 

підручник В.С. Доцяк "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" ст.45-60 ; або користуватися інформацією з блогу.

Коментарі