група 2-2; 12.06 Лабораторно-практична тробота

Лабораторно-практична робота
Тема: «Технологія приготування солодких страв і напоїв»
Довідковий матеріал: підручник В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», ст. 262 - 286 .
http://stryi-mkvpu34.edukit.lviv.ua/Files/downloads/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%BE%D1%82%20%D1%81%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D0%B8%D1%85%20%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B2.pdf


 Завдання:                                   
      1. Приготувати будь-яку з запропонованих   солодких страв: желе, мус, самбук, яблука запечені, смажені у тісті,  бабки, фарширований чорнослив, сливи в тісті, пінники та ін. 
      2. Приготувати будь-який із запропонованих напоїв: компот, кисіль, чай, кава, какао. 
      Фото солодких страв та напоїв, та технологічних карток надіслати за будь-якою  з наданих адрес:  natamiha77137549@gmail.com    -комп.
mihnata7711@gmail.com      -тел.
                                                     по вайберу на тел.: 0668739564  

Приклад виконання лабораторної роботи -
https://naurok.com.ua/uploads/graph/lab/a/laboratorna-robota-na-temu-tehnologiya-virobnictva..._1586428556.png

https://naurok.com.ua/prigotuvannya-holodnih-solodkih-strav-ta-napo-v-113951.html

https://naurok.com.ua/plan-uroku-virobnichogo-navchannya-z-temi-prigotuvannya-garyachih-ta-holodnih-solodkih-strav-165602.html






Технологія приготування солодких страв і напоїв








Коментарі