Лабораторно-практична робота
Тема: «Технологія приготування солодких страв і напоїв»
Тема: «Технологія приготування солодких страв і напоїв»
Довідковий матеріал: підручник В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», ст. 262 - 286 .
http://stryi-mkvpu34.edukit.lviv.ua/Files/downloads/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%BE%D1%82%20%D1%81%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D0%B8%D1%85%20%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B2.pdf
http://stryi-mkvpu34.edukit.lviv.ua/Files/downloads/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%BE%D1%82%20%D1%81%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D0%B8%D1%85%20%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B2.pdf
Завдання:
1. Приготувати будь-яку з запропонованих солодких страв: желе, мус, самбук, яблука запечені, смажені у тісті, бабки, фарширований чорнослив, сливи в тісті, пінники та ін.
2. Приготувати будь-який із запропонованих напоїв: компот, кисіль, чай, кава, какао.
Фото солодких страв та напоїв, та технологічних карток надіслати за будь-якою з наданих адрес: natamiha77137549@gmail.com -комп.
mihnata7711@gmail.com -тел.
по вайберу на тел.: 0668739564
Приклад виконання лабораторної роботи -https://naurok.com.ua/uploads/graph/lab/a/laboratorna-robota-na-temu-tehnologiya-virobnictva..._1586428556.png
https://naurok.com.ua/prigotuvannya-holodnih-solodkih-strav-ta-napo-v-113951.html
https://naurok.com.ua/plan-uroku-virobnichogo-navchannya-z-temi-prigotuvannya-garyachih-ta-holodnih-solodkih-strav-165602.html
Технологія приготування солодких страв і напоїв
Коментарі
Дописати коментар