найкраща професія у світі


      https://blogger.googleusercontent.com/img/proxy/AVvXsEj2zRucmgiA51d1yDZp2IJ8pMQ3BDer63jc_sP3F83Zr_gfnANljMFVppyjUBr7NiC0POt-fUSW5aM65cP_5lA8Yi8Avu0FrH6wga6pGX0d-bxI6qjOW0LiyrzLI4VFpXVCIMhIYafl9JhPgA3zjmI4f8xY6-uoIoI=

 Нова пропозиція ВПУ№ 92!
                                                                             Без сертифікатів ЗНО! Без іспитів!
Мета закладу - підготовка високо кваліфікованих робітників, конкурентоспроможних на сучасному ринку праці!
Професія - кухар: «Як живопис і музика ,так і кухня- це мистецтво .Живопис вабить очі, музика - слух, а кулінарія – смак» Кухар –це майстер кулінарної справи, який має знання та навички у приготуванні традиційних ,сучасних страв  української кухні та народів світу, знайомий з сучасними методами організації праці, має навички роботи на сучасному обладнанні підприємств ресторанного  господарства.

Кухарська справа  дуже важлива у всі часи ,тому наших випускників  завжди чекають підприємства ресторанного господарства
Професія -  продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів
Продавець – це кваліфікований консультант покупця, його добрий порадник. Нинішній працівник торгівлі – це ініціативна, самостійна в прийнятті рішень особистість, яка відзначається оперативністю, творчим підходом до вирішення всіх питань.
  
 Професія - кондитер:
 Ця професія є творчою, фантазійною Кондитер набуває знань і вмінь, тонкощів цієї делікатної справи, щоб передати споживачу незабутній колорит улюблених ласощів: тортів, тістечок, печива, цукерок .Він  володіє широким спектром  спеціальних умінь, має навички для виготовлення та оформлення кондитерських виробів індивідуального та спеціального замовлення.
              
Кондитер -це найбільш поширена професія серед працівників  сфери обслуговування
Професія -  майстер ресторанного обслуговування:
Поява такої професії обумовлена перевагою малих та середніх підприємств у сфері ресторанного бізнесу. Майстер ресторанного обслуговування – фахівець, обізнаний в усіх видах обслуговування. Він виготовляє алкогольні та безалкогольні коктейлі, гарячі та холодні закуски, що відпускаються через барну стійку; підбирає сервіровку столу до урочистості, володіє навичками обслуговування на банкетах, фуршетах, прийомах.
  
Зроби свій  вибір!   Твій успіх- твій вибір!
Контактна інформація:Адреса: вул. Новікова, 6м. Сєвєродонецьк Луганської обл.    
Телефони: +380668739564  Факс: 2-77-12Сайт: vpu92.lg.uaE-mail: vpu92sever@ukr.net


Коментарі