група 5-2; 2 уроки 08.04

Дисципліна: "Технологія виробництва кулінарної продукції"
Група 5-2
Тема: «Інноваційні технології та якість харчових продуктів функціонального призначення»
Довідковий матеріал:
 https://knowledge.allbest.ru/cookery/3c0a65625a2bd68a4d43a89421306c36_0.html
https://studfile.net/preview/5153045/page:8/
http://padaread.com/?book=39976&pg=15   - підручник М.М.Калакура, Л.Ф. Романенко «Загальні технології харчових виробництв»
   ур. 1-2 Завдання: 
1. Записати у конспекти тему. 
https://infourok.ru/konspekt-lekciy-po-discipline-biologicheski-aktivnie-dobavki-3386175.html
https://knowledge.allbest.ru/medicine/3c0a65625a3bd79a4d53a89421216d27_0.html
https://www.gospo.top/2017/05/bady-vplyv-funktsiyi-koryst.html
https://naurok.com.ua/navchalniy-posibnik-holodni-stravi-ta-zakuski-91133.html
2. Занотувани матеріал про технологію приготування холодних закусок, страв і кулінарних виробів з овочів, грибів, сиру та яєць із використанням дієтичних домішок.
  Основні терміни і     https://youtu.be/yDBXIH1AUvc

Коментарі