група 2-2; 4 уроки Лабораторна робота

Тема: «Технологія приготування страв з круп, бобових та макаронних виробів»
Довідковий матеріал: підручник В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», ст. 196-199.
ур.№1-4  Завдання: Лабораторна робота
1.    Записати у конспекти тему.
2.    Занотувати матеріал з потрібних сторінок: технологію приготування страв з круп, бобових та макаронних виробів: запіканок, макароннику, бабки з локшини, вимоги до якості страв, відпуск, відсоток втрат під час теплової обробки. 
     Зробити технологічну картку та фото зі своєю стравою.

    Відповіді на завдання надсилати за одресами: natamiha77137549@gmail.com
      mihnata7711@gmail.com      -тел.
       по вайберу на тел.: 0668739564 
       




Коментарі