Тема: «Технологія приготування страв з круп, бобових та макаронних виробів»
Довідковий матеріал: підручник В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», ст. 196-199.
ур.№1-4 Завдання: Лабораторна робота
1. Записати у конспекти тему.
2. Занотувати матеріал з потрібних сторінок: технологію приготування страв з круп, бобових та макаронних виробів: запіканок, макароннику, бабки з локшини, вимоги до якості страв, відпуск, відсоток втрат під час теплової обробки.
Зробити технологічну картку та фото зі своєю стравою.
Відповіді на завдання надсилати за одресами: natamiha77137549@gmail.com
Відповіді на завдання надсилати за одресами: natamiha77137549@gmail.com
mihnata7711@gmail.com -тел.
по вайберу на тел.: 0668739564
Коментарі
Дописати коментар