Михайловська Н.В.
Предмет: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»
Група 2-2. Лабораторно-практична робота
Тема: «Технологія приготування страв з овочів та грибів»
Довідковий матеріал: підручник В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», ст. 182-190.
ур.№ 1-4 Завдання:
1. Записати у конспекти тему, повторити матеріал пройдений раніше.
2. Відпрацювати складні форми нарізання овочів. Зробити елементи оформлення страв та складання композицій. Зробити технологічну картку на обрану вами страву для приготування: страву зі смажених, тушкованих або запечених овочів або грибів. Зробити одну обрану страву та складну форму нарізання овочів або декору. сфотографуватися зі своїми виробами та стравами, зробити технологічну картку і
надсилати за одресами: natamiha77137549@gmail.com -комп.
mihnata7711@gmail.com -тел.
по вайберу на тел.: 0668739564
mihnata7711@gmail.com -тел.
по вайберу на тел.: 0668739564
Коментарі
Дописати коментар