група 2-2; 4 урока 02.04 Лабораторна робота

Михайловська Н.В. 
Предмет: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»
Група 2-2.  Лабораторно-практична робота
Тема: «Технологія приготування страв з овочів та грибів»
Довідковий матеріал: підручник В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», ст. 182-190.
 ур.№ 1-4 Завдання:
1.    Записати у конспекти тему, повторити матеріал пройдений раніше.
2.    Відпрацювати складні форми нарізання овочів. Зробити елементи оформлення страв та складання композицій. Зробити технологічну картку на обрану вами страву для приготування: страву зі смажених, тушкованих або запечених овочів або грибів. Зробити одну обрану страву та складну форму нарізання овочів або декору. сфотографуватися зі своїми виробами та стравами, зробити технологічну картку і 
      надсилати за одресами: natamiha77137549@gmail.com    -комп.
mihnata7711@gmail.com              -тел.
по вайберу на тел.: 0668739564
4.    Передивитись посилки: https://pidruchniki.com/87507/turizm/garniri_ovochiv_gribiv

Коментарі