Лабораторно-практична робота
Тема: «Технологія приготування страв з риби та морепродуктів»
Тема: «Технологія приготування страв з риби та морепродуктів»
Довідковий матеріал: підручник В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», ст. 199-212.
Завдання:
1. Записати у конспекти тему.
2. Зробити будь-яку з запропонованих страв, написати до своєї страви технологічну картку та зробити фото: риба припущена, смажена, запечена, фаршерована, страви з січеної рибної маси страви з продуктів моря: раки або креветки відварені натуральні, кальмари в томатному або сметанному соусі.
Відповіді на завдання надсилати за одресами: natamiha77137549@gmail.com -комп.
mihnata7711@gmail.com -тел.
по вайберу на тел.: 0668739564
Приклад та порядок виконання лабораторної роботи -
https://naurok.com.ua/laboratorno-praktichna-robota-tehnologiya-prigotuvannya-strav-z-ribi-moreproduktiv-96933.html
Коментарі
Дописати коментар