група 2-2; 24.04 Лабораторна робота

Лабораторно-практична робота
Тема: «Технологія приготування страв з риби та морепродуктів»
Довідковий матеріал: підручник В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», ст. 199-212.
 Завдання:
1.    Записати у конспекти тему.

2.    Зробити будь-яку з запропонованих страв, написати до своєї страви технологічну картку та зробити фото: риба припущена, смажена, запечена, фаршерована, страви з січеної рибної маси страви з продуктів моря: раки або креветки відварені натуральні, кальмари в томатному або сметанному соусі. 
     Відповіді на завдання надсилати за одресами: natamiha77137549@gmail.com    -комп.
mihnata7711@gmail.com      -тел.
по вайберу на тел.: 0668739564
       
Приклад та порядок виконання лабораторної роботи -
https://naurok.com.ua/laboratorno-praktichna-robota-tehnologiya-prigotuvannya-strav-z-ribi-moreproduktiv-96933.html










Коментарі