Тема: «Технологія приготування страв з яєць та сиру»
Довідковий матеріал: підручник В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», ст. 190-195.
ур.№1-2 Завдання:
1. Записати у конспекти тему.
2. Занотувати матеріал з потрібних сторінок: відпуск сиру з сметаною, варенням, медом; процеси, що відбуваються з сиром під час теплової обробки, технологія приготування та відпуск страв з сиру: вареників "ледачіх", сирників, запіканок та ін., значення страв з сиру, вимоги до якості.
Відповісти на запитання наприкінці пораграфу № 4 ст.195
Відповіді на завдання надсилати за одресами: natamiha77137549@gmail.com -комп.
mihnata7711@gmail.com -тел.
по вайберу на тел.: 0668739564
Відповісти на запитання наприкінці пораграфу № 4 ст.195
Відповіді на завдання надсилати за одресами: natamiha77137549@gmail.com -комп.
mihnata7711@gmail.com -тел.
по вайберу на тел.: 0668739564
кондитер, без спецодягу, це не гарно, але деякі її поради можно брати до уваги.
Коментарі
Дописати коментар