група 2-2; 2 уроки.01.04

Тема: «Технологія приготування страв з яєць та сиру»
Довідковий матеріал: підручник В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», ст. 190-195.
ур.№1-2 Завдання:
1.    Записати у конспекти тему.
2.    Занотувати матеріал з потрібних сторінок: відпуск сиру з сметаною, варенням, медом; процеси, що відбуваються з сиром під час теплової обробки, технологія приготування та відпуск страв з сиру: вареників "ледачіх", сирників, запіканок та ін., значення страв з сиру, вимоги до якості. 
      Відповісти на  запитання наприкінці пораграфу № 4 ст.195

    Відповіді на завдання надсилати за одресами: natamiha77137549@gmail.com    -комп.
mihnata7711@gmail.com      -тел.
по вайберу на тел.: 0668739564


кондитер,  без спецодягу, це не гарно, але деякі її поради можно брати до уваги.




Коментарі