Лабораторно-практична робота
Тема: «Технологія приготування страв з риби та морепродуктів»
Тема: «Технологія приготування страв з риби та морепродуктів»
Довідковий матеріал: підручник В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», ст. 199-212.
Завдання:
1. Записати у конспекти тему.
2. Зробити будь-яку з запропонованих страв, написати технологічну катку до неї, зробити фото своєї страви: технологія приготування страв з риби та морепродуктів (смажених, відварних,запечених), рибної натуральної січеної маси, страв з котлетної маси, вимоги до якості страв, їх подавання, відсоток втрат під час теплової обробки.
Відповіді на завдання надсилати за одресами: natamiha77137549@gmail.com -комп.
Відповіді на завдання надсилати за одресами: natamiha77137549@gmail.com -комп.
mihnata7711@gmail.com -тел.
по вайберу на тел.: 0668739564
Приклад та порядок виконання лабораторної роботи -
https://naurok.com.ua/laboratorno-praktichna-robota-tehnologiya-prigotuvannya-strav-z-ribi-moreproduktiv-96933.html
Коментарі
Дописати коментар