група 1-4; Лабораторна робота

Лабораторно-практична робота
Тема: «Технологія приготування страв з риби та морепродуктів»
Довідковий матеріал: підручник В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», ст. 199-212.
 Завдання:
1.    Записати у конспекти тему.

2.    Зробити будь-яку з запропонованих страв, написати технологічну катку до неї, зробити фото своєї страви: технологія приготування страв з риби та морепродуктів (смажених, відварних,запечених), рибної натуральної січеної маси, страв з котлетної маси, вимоги до якості страв, їх подавання, відсоток втрат під час теплової обробки.
      Відповіді на завдання надсилати за одресами: natamiha77137549@gmail.com    -комп.
mihnata7711@gmail.com      -тел.
по вайберу на тел.: 0668739564
       
Приклад та порядок виконання лабораторної роботи -
https://naurok.com.ua/laboratorno-praktichna-robota-tehnologiya-prigotuvannya-strav-z-ribi-moreproduktiv-96933.html















Коментарі