Тема: «Технологія приготування супів»
Довідковий матеріал: підручник В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», ст. 158-171.
ур.№1-2 Завдання:
1. Записати у конспекти тему.
2. Занотувати матеріал з потрібних сторінок: технологію приготування супів-пюре, приготування холодних супів: окрошки овочевої та м'ясної, холодного борщу та ін., технологію приготування солодких супів з ягід та свіжіх плодів. Вимоги до якості, правила подавання, вихід.
3.Передивитись посилки:
Довідковий матеріал: підручник В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», ст. 158-171.
ур.№1-2 Завдання:
1. Записати у конспекти тему.
2. Занотувати матеріал з потрібних сторінок: технологію приготування супів-пюре, приготування холодних супів: окрошки овочевої та м'ясної, холодного борщу та ін., технологію приготування солодких супів з ягід та свіжіх плодів. Вимоги до якості, правила подавання, вихід.
3.Передивитись посилки:
https://lubbook.org/book_317_glava_24_TEKHNOLOG%D0%86JAPRIGOTUVANNJA_Z.html
4. Відповісти на запитання після параграфу №9 ст. 171. Відповіді на завдання надсилати за одресами: natamiha77137549@gmail.com -комп.
mihnata7711@gmail.com -тел.
по вайберу на тел.: 0668739564
Тема: «Технологія приготування соусів»
Довідковий матеріал: підручник В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», ст.171-181.
ур.№3-4 Завдання:
1. Записати у конспекти тему.
2. Занотувати матеріал з потрібних сторінок: значення соусів у харчуванні, класифікація, приготування напівфабрикатів для соусів: борошняних сухих та жирових пасеровок. принципи підбирання соусів до страв.Технологію приготування основних соусів на бульйонах.
4. Відповісти на запитання після параграфу №9 ст. 171. Відповіді на завдання надсилати за одресами: natamiha77137549@gmail.com -комп.
mihnata7711@gmail.com -тел.
по вайберу на тел.: 0668739564
Тема: «Технологія приготування соусів»
Довідковий матеріал: підручник В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», ст.171-181.
ур.№3-4 Завдання:
1. Записати у конспекти тему.
Коментарі
Дописати коментар