група 1-4; 4 уроки 01.04

Тема: «Технологія приготування супів»
Довідковий матеріал: підручник В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», ст. 158-171.
ур.№1-2  Завдання:
1. Записати у конспекти тему.
2. Занотувати матеріал з потрібних сторінок:  технологію приготування супів-пюре, приготування холодних супів: окрошки овочевої та м'ясної, холодного борщу та ін., технологію приготування солодких супів з ягід та свіжіх плодів. Вимоги до якості, правила подавання, вихід.   
 3.Передивитись посилки: 
https://lubbook.org/book_317_glava_24_TEKHNOLOG%D0%86JAPRIGOTUVANNJA_Z.html  
4. Відповісти на запитання після параграфу №9 ст. 171. Відповіді на завдання надсилати за одресами: natamiha77137549@gmail.com    -комп.
mihnata7711@gmail.com              -тел.
по вайберу на тел.: 0668739564


Тема: «Технологія приготування соусів»
Довідковий матеріал: підручник В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», ст.171-181.
ур.№3-4 Завдання:
1. Записати у конспекти тему.

2. Занотувати матеріал з потрібних сторінок:  значення соусів у харчуванні, класифікація, приготування напівфабрикатів для соусів: борошняних сухих  та жирових пасеровок. принципи підбирання соусів до страв.Технологію приготування основних соусів на бульйонах.

Коментарі