5-2 Технологія виробництва

Дисципліна: "Технологія виробництва кулінарної продукції"
Група 5-2
Тема: «Виробництво охолоджених та швидкозаморожених страв та кулінарних виробів»
Довідковий матеріал: https://studfile.net/preview/5153045/
https://buklib.net/books/34995/
https://pidruchniki.com/17870919/tovaroznavstvo/formuvannya_yakosti_zamorozhenih_fruktiv_ovochiv_protsesi_virobnitstva
https://studfile.net/preview/5153045/page:8/http://padaread.com/?book=39976&pg=15   - підручник М.М.Калакура, Л.Ф. Романенко «Загальні технології харчових виробництв»
Завдання: 
1. Записати у конспекти тему.
2. Занотувати матеріал про особливості технологічного процесу, асортимент, фасування, пакування, маркування охолоджених страв, розігрівання та реалізацію охолодженої продукції, чинники, що впливають на якість, умови та терміни зберігання.
3. Передивитись посилки.

Коментарі