група 5-2, 2 уроки 27.03

Дисципліна: "Технологія виробництва кулінарної продукції"
Група 5-2
Тема: «Виробництво охолоджених та швидкозаморожених страв та кулінарних виробів»
Довідковий матеріал: https://studfile.net/preview/5153045/
https://buklib.net/books/34995/
https://pidruchniki.com/17870919/tovaroznavstvo/formuvannya_yakosti_zamorozhenih_fruktiv_ovochiv_protsesi_virobnitstva
https://studfile.net/preview/5153045/page:8/http://padaread.com/?book=39976&pg=15   - підручник М.М.Калакура, Л.Ф. Романенко «Загальні технології харчових виробництв»
Завдання: 
1. Записати у конспекти тему.
2. Занотувати матеріал про охолоджені страви та кулінарні вироби в герметизованих м'яких полімерних пакетах їх асортимент, фасування, пакування,  умови та терміни зберігання.

3. Передивитись посилки.

Коментарі