Тема: «Технологія приготування супів»
Довідковий матеріал: підручник В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», ст. 158-171.
ур.№1-4 Завдання:
1. Записати у конспекти тему.
2.Самостійно, з дотриманням технології приготування зробити будь яку з
запропонованих перших страв: борщ, щі, капусняк, розсольник, суп-пюре,
окрошку. Занотувати технологічну картку приготування цієї страви, відправити фото цієї страви з вами http://natamixa77137549gmail.com
3.Передивитись посилки:
Довідковий матеріал: підручник В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», ст. 158-171.
ур.№1-4 Завдання:
1. Записати у конспекти тему.
2.Самостійно, з дотриманням технології приготування зробити будь яку з
запропонованих перших страв: борщ, щі, капусняк, розсольник, суп-пюре,
окрошку. Занотувати технологічну картку приготування цієї страви, відправити фото цієї страви з вами http://natamixa77137549gmail.com
3.Передивитись посилки:
https://works.doklad.ru/view/KOCXUg-XP_A.html --супи
https://lubbook.org/book_317_glava_24_TEKHNOLOG%D0%86JAPRIGOTUVANNJA_Z.html
https://lubbook.org/book_317_glava_24_TEKHNOLOG%D0%86JAPRIGOTUVANNJA_Z.html
Коментарі
Дописати коментар