Михайловська Н.В. mihnata7711@gmail.com
Предмет: «Технологія
приготування їжі з основами товарознавства»
Група 1-3.
Тема:
«Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього»
Довідковий
матеріал: підручник В.С. Доцяк «Технологія
приготування їжі з основами товарознавства», ст. 126-134.
Завдання:
1. Записати
у конспекти тему.
2. Занотувати
матеріал : види та сорти пшеничного борошна, технологія приготування прісного
тіста та виробів з нього: локшини, вареників з різними фаршами, пельменів,
галушок, чебуреків.
3. Відповісти
на запитання, що знаходяться наприкінці параграфу №2, та зробити будь-який
виріб та вислати фото.
4. Передивитись
посилки: https://naurok.com.ua/konspekt-uroku-z-tehnologiy-kuharska-sprava-tehnologiya-prigotuvannya-prisnogo-tista-ta-virobiv-z-nogo-86951.html
Коментарі
Дописати коментар