група 1-3; 8 уроків (останніх за рік)


Михайловська Н.В.   mihnata7711@gmail.com

Предмет: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»
Група 1-3.
Тема: «Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього»
Довідковий матеріал: підручник В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», ст. 126-134.
Завдання:
1.    Записати у конспекти тему.
2.    Занотувати матеріал : види та сорти пшеничного борошна, технологія приготування прісного тіста та виробів з нього: локшини, вареників з різними фаршами, пельменів, галушок, чебуреків.
3.    Відповісти на запитання, що знаходяться наприкінці параграфу №2, та зробити будь-який виріб та вислати фото. 

Коментарі